Om flytthjälp Gävle

Behöver du hjälp med flytten i Gävle? Vi på Lika som bär är ett pålitligt flyttföretag med rötterna i Gävleborg. Vi erbjuder ett modernt och flexibelt arbetssätt som gynnar kunden. Det inkluderar både flytt, städning och kompletterande tjänster i hela Gävleborg.


När du anlitar oss för att sköta flytten och städningen så kan du lämna över ansvaret till våra pålitliga medarbetare. Våra anställda går igenom en gedigen anställningsprocess och har fått grundutbildningen dom behöver för ett tryggt och säkert arbete. Du behöver alltså inte ta ledigt från jobbet när vi utför din flytthjälp i Gävle eller Sandviken. Vi ser till att anpassa flytten & städningen efter dina behov, detta för att göra din vardag enklare.

Vi är ett flyttföretag i Gävle med lång erfarenhet i branschen och vi åtar oss såväl stora som små uppdrag. Vi hjälper både privatpersoner och företag med samma entusiasm.

Vi har en bred variation av tjänster för ditt hem och kontor och vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med vår flytthjälp i Gävle. Titta gärna runt på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.

Gratis offert för flytthjälp i Sandviken, Gävle eller övriga Sverige

Vi erbjuder gratis offert för din kommande flytt. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på sidan så kommer vi kontakta dig inom kort!

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.