Välkommen till Brynäs Express

Välkommen till Brynäs Express

Ett välrenommerat flyttföretag sedan 1970

Brynäs Express erbjuder skräddarsydda lösningar för flytthjälp i Gävle till privatpersoner och företag. Vår långa historia kombinerat med ständigt nytänk gör att vi besitter den kunskap och expertis som behövs när man anlitar ett flyttföretag. 

Vår historia 

Vi på Brynäs Express är stolta över vår långa och gedigna historia som sträcker sig ända bak till det glada 70-talet. Mycket har hänt i branschen sedan dess, men vi som flyttföretag i Gävle har alltid strävat efter att hitta trygga och effektiva lösningar för våra kunder. Tack vare det drivet finns Brynäs Express kvar än idag som ett välrenommerat och stabilt flyttföretag.

För en bättre framtid

Idag är hållbarhet en viktig aspekt som vi inkluderar i vår flytthjälp. Möbler och prylar som inte längre används kan vi återvinna eller skänka till välgörenhet. På så vis värnar vi om miljön och motverkar samtidigt överkonsumtion. Utöver det är vi stolt samarbetspartner med Giving People som hjälper utsatta barnfamiljer.

För att anpassa våra tjänster efter den rådande pandemin, använder vi alltid munskydd, handskar och handsprit när vi hjälper våra kunder och följer givetvis restriktionerna. Därmed kan du som kund vara trygg i att ingens hälsa riskeras då du anlitar oss.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller 
få en kostnadsfri offert! 


Tjänster på Flytthjälp Gävle

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Brynäs Express är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar - till rättvisa priser. 

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Få offert