Om oss på Lika som bär

Om oss på Lika som bär

Varmt välkommen till Sveriges trevligaste flyttfirma som hjälper boende i Gävle, Sandviken och övriga landet med trygga och prisvärda tjänster inom flytt!

Lika som bär startades år 2012 av tvillingarna Billy och Dennis. Sedan dess har vi genomfört över 15 000 lyckade flyttar åt privatpersoner och företag över hela landet. 

Hos oss arbetar vi efter målsättningen att varje unik kund ska vara 100 % nöjd med det arbete vi utför. Därför kompromissar vi aldrig med kvaliteten på våra tjänster. Vår duktiga personal är givetvis utbildad för det arbete som utförs och vi använder oss enbart av utrustning och material av bästa kvalitet.
 

Prisvärda helhetslösningar för dig som ska flytta

Vi vet att det är mycket att tänka på inför en flytt och därför erbjuder vi smidiga helhetslösningar där det ingår både flyttstädning och flytthjälp i Gävle med omnejd. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster och det allra bästa priset får du när du bokar fler av våra tjänster. Smidigt, tryggt och prisvärt! För att göra det hela ännu lite bättre finns vi även för dig som behöver flytthjälp i Falun med omnejd, bra va? 

 

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller för att få en kostnadsfri offert! 


Tjänster på Flytthjälp Gävle

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser. 

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Få offert