Det här kan vår flyttfirma i Gävle hjälpa dig med

Är du i färd med att flytta? Att anlita en professionell flyttfirma i Gävle med omnejd är en prisvärd investering som kommer med många fördelar. Här går vi igenom vilka samt berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Att flytta ska vara roligt och spännande – inte stressigt och tidskrävande. När du väljer att ta hjälp av vår flyttfirma i Gävle är vår ambition att din flytt ska kännas smidigare och roligare samtidigt som du får mer tid och energi över till de roligare delarna av din flytt! Här kan du läsa mer om fördelarna med att anlita en professionell flyttfirma inför din flytt i Gävle med omnejd.
 

5 starka fördelar med att anlita vår flyttfirma i Gävle

 • Vi erbjuder prisvärda kundanpassade upplägg
  Oavsett hur dina behov ser ut har vi garanterat en prisvärd lösning som passar dig. Välj själv om du enbart vill anlita oss för flytthjälp eller om du vill ta del av en smidig helhetslösning i form av exempelvis flyttstäd, flytthjälp och magasinering. Bokar du fler av våra tjänster får du alltid ett mycket fördelaktigt pris.
   
 • Vi har en professionell och engagerad personalstyrka
  Oavsett om du tar del av en eller flera av våra tjänster får du hjälp av rutinerad personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli 100 % nöjd. Vår personal är utbildad inom tunggodshantering och arbetar givetvis med den bästa utrustningen för att kunna säkerställa att vi utför vårt arbete på bästa möjliga sätt.

 • Du spar tid och energi
  Genom att låta oss ta hand om de tids- och energikrävande delarna av flytten får du istället gott om tid över till de roligare bitarna! Du kan till exempel lägga din tid på att inreda din nya bostad eller lära känna ditt nya område.

 • Du slipper oroa dig för att någonting går sönder
  Vi har givetvis tecknat en transportansvarsförsäkring, vilket innebär att ditt bohag är fullt försäkrat om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Skulle du ha andra synpunkter på vårt arbete erbjuder vi alltid Nöjd kund-garanti för din trygghet.

 • Du kan minska dina kostnader med RUT-avdraget
  Vår flyttfirma i Gävle innehar F-skattesedel, vilket innebär att du har rätt att nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss i egenskap av privatperson. Att ta hjälp med flytten blir därför en prisvärd och tidsbesparande investering då du får dra av hela 50 % av våra arbetskostnader. Givetvis drar vi av RUT-avdraget direkt på din faktura.

  Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.