Låt vår personal i Gävle bistå dig med flytthjälp

Är du i behov av flytthjälp i Gävle med omnejd? När du anlitar oss på Lika som bär kan du även få hjälp med flyttstädning och magasinering av dina ägodelar. Alltid prisvärt, smidigt och tryggt!

Är du i behov av flytthjälp i Gävle med omnejd? Då har du kommit rätt – Lika som bär är din lokala flyttfirma med lång erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att vara med och bidra till att göra din flytt smidigare, roligare och mindre stressig. Här kan du läsa mer om hur vi kan bistå dig med flytthjälp, men även med flyttstäd och magasinering av dina ägodelar.

Tjänster inom flytt anpassade efter dina behov

På Lika som bär erbjuder vi trygga och prisvärda tjänster inom flytt anpassade efter dig och dina behov! Vår personal kan hjälpa dig med del av flytten eller med hela processen – du väljer. Du kan till exempel enbart välja att anlita oss för att få flytthjälp, eller så lämnar du även över ansvaret för flyttstädningen till oss. För den som är i behov av magasinering kan vi tack vare vår stora lageryta även hjälpa till med detta. 
 
Vi tillhandahåller konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras på alla våra tjänster, men du får alltid det bästa priset om du väljer en helhetslösning med flera tjänster. En stark rekommendation är därför att låta oss ta hand om mer än en del av din flytt – de mer tids- och energislukande delarna! 

Några av våra tjänster inom flytt

  • Flytthjälp
    Vi finns alltid till hands när du är i behov av flytthjälp i Gävle eller i annan närliggande ort! Våra rutinerade medarbetare är utbildade inom tunggodshantering och flyttar ditt bohag säkert såväl som effektivt.

  • Flyttstäd
    När du anlitar vår noggranna personal för flyttstäd sparar du tid och energi samtidigt som du kan känna dig trygg med att din flyttstädning blir godkänd.

  • Magasinering
    Är du i behov av förvaring av möbler eller andra skrymmande ägodelar? Vi ser till att din egendom förvaras tryggt till ett förmånligt pris.


Reducera dina kostnader med RUT-avdraget

När du anlitar oss för exempelvis flyttstäd eller flytthjälp i Gävle med omnejd kan du reducera dina kostnader rejält med hjälp av RUT-avdraget. RUT-avdraget gör nämligen att du som privatperson får dra av hela 50 % av våra arbetskostnader direkt på din faktura!
 
Här kan du läsa mer om hur RUT-avdraget fungerar för flytthjälp i Gävle.

Är du intresserad av att anlita oss för flyttstäd, magasinering eller flytthjälp i Gävle, eller vill du ha praktiska tips in för flytten? Tveka då inte att kontakta oss – vi besvarar gladeligen alla frågor och funderingar du kan tänkas ha!

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.