Hur fungerar flytthjälp i Gävle?

När du ska flytta ditt bohag till en ny bostad eller då kontoret ska flytta till nya lokaler kan ni vända er till oss som är proffs på flytthjälp i Gävle. Våra skickliga och noggranna medarbetare kommer att erbjuda er den bästa servicen och säkerställa att er flytt sker enkelt och smidigt.

Att utföra en flytt själv kan vara både tungt och tidskrävande, framför allt om det finns mycket tunga eller otympliga möbler i bohaget. Då kan det vara skönt att beställa professionell flytthjälp i Gävle. Vi på Lika som bär kan bära allt bohag och transportera detta till den nya bostaden eller lokalen. Vi som flyttföretag kan också bistå er med packning av era saker så att de kan transporteras säkert och tryggt. Våra medarbetare är utbildade inom flytt och har en lång erfarenhet i branschen vilket borgar för att din flyttning kommer att gå effekt, smidigt och säkert. Om du vill få flytthjälp i Gävle är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan underlätta för dig i samband med din flytt.

 

Så här fungerar flytthjälp i Gävle

När du behöver flytthjälp i Gävle så börjar vi alltid med att göra ett besök hemma eller i lokalen. Detta för att kunna inspektera det gods som ska flyttas så att vi kan planera logistiken kring flytten och hur stor personalstyrka som krävs. Därefter kommer våra medarbetare ut till er på överenskommen dag och tid och påbörjar flytten, alternativt packningen, och transporterar sedan allt bohag till den nya lokalen. Har ni beställ till ytterligare tjänster som exempelvis flyttstädning så påbörjas den omgående så fort bostaden eller lokalen är helt tom. Det innebär att du slipper tänka mer på den gamla bostaden och kan istället lägga din tid på att komma igång i den nya. För privatpersoner gör vi ett RUT-avdrag motsvarande 50 % av våra arbetskostnader direkt på fakturan.

 

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

När du ska flytta är det alltid tryggt att anlita ett professionellt flyttföretag som har utbildade medarbetare inom området och som vet exakt hur en flytt ska utföras säkert och korrekt. Vi kan erbjuda flytthjälp i Gävle, magasinering och flyttstädning till privatpersoner. För företag kan vi skräddarsy flytten så att den också omfattar demontering av kontorsinredning i gamla lokalen och montering i den nya, flyttstädning samt transport av avfall till återvinning.

 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med din flytt. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis platsbesök där vi kan få mer information om ditt flyttprojekt, men även erbjuda dig ett rättvist pris för just din flytt. 

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.