Kontakta oss på Lika som bär

Kontakta oss på Lika som bär

Vad roligt att du funderar på att kontakta oss. Med vår långa erfarenhet och goda kunskaper kan vi erbjuda flytthjälp i Gävle som passar just dina behov.

Grundstommen i vår verksamhet sedan start är utbildad personal, trevlig kundservice och prisvärda tjänster av hög kvalitet som vi kan vara stolta över. Vi anser att ett gott bemötande är viktigt och gör flytten smidigare både för oss och våra kunder. Med våra tjänster kan vi erbjuda helhetslösningar för din flytthjälp i allt från Gävle till Sandviken. Vi är ett personligt företag som är glada över våra många fina rekommendationer från tidigare kunder.

 

Varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Gävle, Sandviken eller övriga Sverige! Vi berättar gladeligen mer om oss och hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt.

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser. 

Vi på Lika som bär är glada över våra många fina recensioner

Läs gärna några av våra recensioner här och tveka inte på att kontakta oss om även du vill bli en av våra nöjda kunder.  
Recension från Inger Söderblom
Tusen tack för otroligt snabb hantering och inte att förglömma fantastisk fin service och bemötande av er när vår dotter flyttade sina kartonger Gävle - Stockholm. Vi hör av oss när det är vår tur att flytta. / hälsn Fam Söderblom Lämmelvägen Gävle
Inger Söderblom
Recension från Jill Erickson
Jag rekommenderar varmt denna firma. Speciellt dom som jobbar i Gävle. Dom kan sin sak + att dom är trevliga killar att ha att göra med. 10/10.👍🏻
Jill Erickson
Recension från Elena Tornell
Otroligt smidig flytt trots galet varm dag. Trevligt bemötande från början till slut. Så hjälpsamma och rädda om våra saker. Bra kämpat och tusen tack för hjälpen!
Elena Tornell