Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Gävle - med RUT avdraget?

Vad kostar flytthjälp av en flyttfirma?


Nedanstående stycken besvarar frågor relaterat till flytthjälp, flyttstädning, ROT-avdrag och diverse kostnader för din kommande flytt.


Att flytta är något spännande och början på ett nytt kapitel i ditt liv. Vi på Flytthjälp Gävle vill hjälpa dig göra denna händelse till en mindre stressfull sådan. Priset varierar väldigt mycket beroende på många olika faktorer. Vi kommer hjälpa dig förstå de stora faktorerna, här kommer några: hur mycket möbler ska flyttas, distansen på flytten, lokaliseringen av bostäderna och tidsaspekten. Du får gärna skriva in till oss så skickar vi en offert till dig relaterat till just din flytt i Gävleborgs län, helt kostnadsfritt.

Följande faktorer påverkar kostnaden när du ska flytta i Gävle

Förarbete som kostnads effektiviserar din flytthjälp

Flytthjälpen blir givetvis billigare om du har förberett med färdigställda flyttkartonger precis vid ingången av din bostad. Som flyttfirma är det något som effektiviserar vårt arbete vilket gör att jobbet blir klart snabbare och kostar dig mindre pengar.

Packning och emballage till din flytt

Vill du utöver transport och bärhjälp få hjälp med att packa din inredning stiger förstås prislappen för flytthjälpen. Vi rekommenderar däremot att Flytthjälp Gävle tar hand om packningen och emballaget då du kan vara säker på att vi packar på ett sätt som är säkert för dina saker under transporten.

Flyttavståndet

Avståndet mellan de olika bostäderna är givetvis en kostnad som läggs till på priset vid flytthjälp i Gävleborgs län. Det kostar givetvis Flytthjälp Gävle bensin, löner och andra utgifter. Något som kan vara bra att tänka på är att om flytten sker i rusningstrafik så kan det dra ut på tiden och på så sätt kosta mer.

Antal personer som lyfter vid flytten

När du anlitar en flyttfirma i Gävleborg så går det snabbare ju fler personer som hjälper till att bära, men tänk på att varje person ska ha en lön för sitt arbete.

Hur många flyttkartonger?

När du ska anlita en flyttfirma i Gävleborg så rekommenderar vi verkligen dig att ha riktigt bra flyttkartonger. En tumregel vi brukar använda oss av i branschen är att räkna med ungefär en flyttkartong per kvadratmeter. 
Antalet flyttkartonger du behöver till din bostad är svårt att säga men här kommer en bra mall: 
- 4 rum och kök på 100 kvm blir ungefär 80 - 100 flyttkartonger 
- 3 rum och kök på 80 kvm blir ungefär 70 - 80 flyttkartonger 
- 2 rum och kök på 50 kvm blir ungefär 45 - 50 flyttkartonger

När i tiden behöver du flytta

När du väljer tid och datum för din flytthjälp i Gävle så är det viktigt att tänka på att även flyttbilar får köa vid rusningstrafik. Har du möjligtvis valt timpris så kan mycket trafik göra din flytt betydligt dyrare än du räknat med. Därför rekommenderar Flytthjälp Gävle fast pris till de flesta kunder i Gävleborg. Distansen mellan bostäderna ha en betydelse för slutpriset av din flytt.

Är flyttstädning något du behöver?

Vi utför flyttstädning i samband med din flytt. Detta är ett populärt komplement för att bli klar och slutföra flytten. Vi erbjuder bra priser när man kombinerar både flytthjälpen och städningen. Vi på Flytthjälp Gävle stävar efter att vara ditt förstahandsval av flyttfirma när du behöver flyttstädning och flytthjälp i Gävleborgs län.

Fast pris eller per timme vid din flytthjälp i Gävle

Det finns olika tillvägagångsätt vid betalning för flytthjälp i Gävleborgs län. Två av de vanligaste alternativen är fastpris eller pris per timme. Vi brukar erbjuda kunden dessa alternativ och förklara för- och nackdelar med alternativen och låta kunden välja själv betalningssätt själv. Det kan vara skönt att veta i förväg hur mycket den totala summan kommer bli för flytthjälpen och vi uppmanar kunden att göra det som känns bäst för dom. Vi erbjuder kostnadsfria offerter direkt genom formulären på den här hemsidan. Skriv gärna in dina uppgifter där så återkopplar vi inom kort.

Om RUT-avdraget vid flytthjälp i Gävleborgs län

Något som är viktigt att tänka på innan du anlitar en flyttfirma i Gävleborg län så är det viktigt att du har betalat tillräckligt med skatt under inkomståret. Detta avgör om du blir beviljad RUT-avdraget eller inte.