Trygg, smidig och säker flytthjälp i Sandviken

Behöver du flytthjälp i Sandviken kan du vända dig till oss som är specialister inom flytt och som kan erbjuda skräddarsydda lösningar för just dig. Våra utbildade och certifierade medarbetare ser till att flytten sker smidigt och säkert - oavsett vart i Sverige du ska flytta.

Att flytta blir ofta till ett större projekt som kräver tid i form av packning, bärande och transporter, följt av  uppackning av allt i den nya bostaden. Då kan det vara skönt att beställa flytthjälp i Sandviken som hjälper dig med dessa tunga delar av din flytt, så att du kan lägga tid och energi på annat. Har du otympliga möbler som kanske ett piano eller ett kassaskåp så är det alltid säkrast att anlita professionella fackmän som är utbildade att klara av speciella eller extra värdefulla föremål så att dessa inte kommer till skada. När det är dags för flytt kan du alltid kontakta oss på Lika som bär som erbjuder dig en smidig och säker flytthjälp i Sandviken - till rättvisa priser.

 

Flytthjälp i Sandviken

När du ska flytta till en ny bostad kan du anlita oss för flytthjälp i Sandviken. Med vårt breda utbud och långa kunskap kan vi hjälpa dig med allt kring flytten som exempelvis packning, bärhjälp, transport, magasinering och flyttstädning. Det innebär att du kan spara betydande med tid som du istället kan använda för att komma igång i din nya bostad. Som privatperson har du också möjlighet att använda RUT-avdrag vilket innebär att du får göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på fakturan så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

 

Flytthjälp för företag

Ska ditt företag flytta till nya lokaler kan vi erbjuda dig skräddarsydd flytthjälp i Sandviken. Vi kan bistå er med packning, demontering av möbler, transporter till nya lokalen och montering av möbler i den nya lokalen. Vi kan också utföra flyttstädning av ert kontor och övriga utrymmen samt transportera iväg avfall för återvinning. Utöver det har vi förvaringsutrymmen där företaget kan magasinera de möbler och utrustning som inte får plats i de nya lokalerna men som ska sparas för framtida användning.

 

Boka ett kostnadsfritt möte

Lika som bär är ett välrenommerat företag som har hjälpt tusentals kunder med flytthjälp i Gävle. Vi utför tjänster åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner över hela Sverige. Vi kan också erbjuda flytthjälp till andra städer än de specificerade på hemsidan. Vi åtar oss både större som mindre uppdrag och kan skräddarsy tjänster för mer avancerade flyttar. Vi har egna förvaringsutrymmen där vi kan erbjuda er möjligheten att magasinera det bohag som inte får plats i den nya bostaden eller i det nya kontoret. Om du ska genomföra en flytt är du välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera ditt flyttprojekt och erbjuda en offert med rättvist pris för just din flytt. 

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.