Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Gävle - med RUT avdraget?

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Gävle, Sandviken eller övriga Sverige?

Nedan besvarar vi frågor relaterat till flytthjälp, flyttstädning och diverse kostnader för din kommande flytt.


Att flytta är något spännande och innebär ofta början av ett nytt kapitel i ditt liv. Samtidigt är det mycket att tänka på och kräver både tid och energi. Vi som flyttföretag i Gävle vill hjälpa dig göra denna övergång så smidig och enkel som möjligt, så du kan fokusera på det roliga. Kostnaden för att anlita flytthjälp i Gävle baseras på många olika faktorer och är därför varierande. Några av de mer omfattande faktorerna är: Hur mycket möbler som ska flyttas, distansen på flytten samt om magasinering, flyttstäd eller liknande ska ingå.

Förarbete som effektiviserar din flytthjälp

Flytthjälpen sker snabbare om du har förberett med färdigställda flyttkartonger precis vid ingången av din bostad. Det är viktigt att kartongerna kan stängas (gärna förseglade med tejp) och inte är ohållbart tungt packade, så att de smidigt kan staplas på varandra. Det effektiviserar den flytthjälp vi bistår, vilket gör att jobbet blir klart snabbare och kostar mindre. 

Packning och emballage till din flytt

Vill du utöver transport och bärhjälp även få hjälp med att packa din inredning blir priset något högre. Fördelen med att beställa hjälp för packningen är att vi har det material och den kunskap som krävs för säker inpaketering. Framförallt rekommenderat vid större eller extra värdefulla ägodelar. Söker du flytthjälp i Gävle som också erbjuder packning är du välkommen att kontakta oss

Flyttavståndet

Avståndet som ditt bohag ska flyttas är något som påverkar priset vid flytthjälp i Sandviken, Gävle eller övriga Sverige. Det kostar oss som flyttföretag i Gävle bensin, löner till anställda och andra utgifter. Något som kan vara bra att tänka på är att undvika boka in flytthjälp under rusningstrafik så transporten inte drar ut på tiden.

Antal personer som lyfter vid flytten

När du anlitar ett flyttföretag i Gävle eller övriga Sverige så går det snabbare ju fler personer som hjälper till att bära. Samtidigt ska de vara effektivt arbete, är man för många kan personer fastna i väntan på hiss eller liknande. Vi som kunnigt flyttföretag i Gävle har koll på detta och bokar in lämpligt antal medarbetare vid varje flytthjälp.

Hur många flyttkartonger?

När du ska anlita en flyttföretag i Gävle eller övriga Sverige så rekommenderar vi dig att ha riktigt bra flyttkartonger. En tumregel vi brukar använda oss av i branschen är att räkna med ungefär en flyttkartong per kvadratmeter: 
- 4 rum och kök på 100 kvm blir ungefär 80 - 100 flyttkartonger 
- 3 rum och kök på 80 kvm blir ungefär 70 - 80 flyttkartonger 
- 2 rum och kök på 50 kvm blir ungefär 45 - 50 flyttkartonger

När i tiden behöver du flytta

När du väljer tid och datum för din flytthjälp i Gävle så är det viktigt att tänka på att även flyttbilar får köa vid rusningstrafik. Har du valt timpris så kan mycket trafik medföra högre kostnad. Beroende på när och vart du ska flytta kan alltså ett fast pris vara ett bra alternativ.

Är flyttstädning något du behöver?

Vi erbjuder flyttstädning i samband med din flytt, vilket är ett populärt komplement.  Söker du både flyttstäd och övrig flytthjälp i Sandviken eller Gävle kan vi leverera helhetslösningen. Läs gärna mer om några av våra tjänster

Fast pris eller per timme vid din flytthjälp i Gävle

Det finns olika tillvägagångssätt vid betalningen av beställd flytthjälp i Gävle. Två av de vanligaste alternativen är fast pris eller pris per timme. Vi brukar erbjuda kunden dessa alternativ, förklara för- och nackdelar och sedan låta kunden välja betalningssätt. Våra offerter dock är helt kostnadsfria, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar! 


Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Brynäs Express är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar - till rättvisa priser.