Magasinering

Magasinering

Vår flyttfirma i Gävle har en stor lageryta för privatpersoner och företag som behöver någonstans att förvara exempelvis bohag, möbler eller kontorsinredning. Alltid till ett bra pris med trygga villkor för dig som kund.

Smidiga helhetslösningar

Vi erbjuder prisvärda och smidiga helhetslösningar inom flytt som anpassas efter varje individuell kunds önskemål och behov. På vår flyttfirma i Gävle arbetar en erfaren och kompetent personalstyrka som kan hjälpa dig med allt från flytthjälp till flyttstädning. När du väljer att magasinera dina ägodelar hos oss kan vi således även hjälpa dig med upphämtning av det du vill förvara hos oss samt med flyttstädning vid behov. Enklare än så blir det inte! Du får alltid det bästa priset när du bokar fler av våra tjänster.


Använd RUT-avdraget vid transporten

När du anlitar oss för att transportera dina ägodelar för magasinering har du rätt att göra RUT-avdrag. På så sätt får du ett avdrag på 50 % av våra arbetskostnader direkt på din faktura.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om priser och villkor för magasinering. Vi ser fram emot att höra från dig och att berätta mer om hur vi på din lokala flyttfirma i Gävle kan stå till tjänst för dig på bästa sätt! 


Fler tjänster vi utför

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.