Magasinering

Magasinering

Om du som privatperson eller ni som företag ska flytta till nytt kontor så kanske det finns möbler och annat flyttgods som inte får plats. Då kan ni använda er av vår magasinering där ni kan förvara det flyttgods som ni inte får plats med men som ni ändå vill spara för framtiden. Vårt flyttföretag kan hjälpa er med allt kring er magasinering som exempelvis packning, transport och förvaring. Självklart finns även möjligheten att själva transportera era saker direkt till vår förvaring.

 

Magasinera överblivet flyttgods

Om du anlitar oss för din flytthjälp i Gävle kan vi erbjuda dig en säker och effektiv magasinering av de möbler som inte får plats men som du ändå vill ha kvar. Förvaring sker i låsta utrymmen med övervakning. Våra utrymmen är dessutom torra och varma för bästa inomhusklimat för era saker. Ni kan också magasinera hela ert bohag om ni exempelvis hyr ut er bostad en längre tid eller ska resa utomlands. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med magasinering av ert bohag. 


Fler tjänster vi utför

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Brynäs Express är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar - till rättvisa priser.