Flyttstädning

Flyttstädning

När du ska flytta till en ny bostad har du massor av saker att tänka på som att packa, transportera bohaget till din nya bostad och sedan packa upp i din nya bostad. Då kan det vara befriande att överlåta din flyttstädning till oss som är experter på allt inom flytt. Vi utför din flyttstädning i din gamla bostad så att den blir grundligt utförd och går igenom besiktningen. Då kan du släppa allt kring din gamla boplats och istället lägga din tid på att installera dig i ditt nya hem. Vid flyttstädning kan du göra ett RUT-avdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du förstås direkt på vår faktura.

 

Flyttstädning i Gävle

När du behöver flyttstädning eller flytthjälp i Gävle kan du vända dig till oss som är specialister på att hjälpa företag och privatpersoner att flytta. Våra utbildade medarbetare utför er flyttstädning noggrant och med perfekt resultat så att du kan vara säker på att slippa trassel från hyresvärd eller de nyinflyttade i din gamla bostad. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din flyttstädning eller om du behöver flytthjälp i Gävle. 


Fler tjänster vi utför

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Brynäs Express är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar - till rättvisa priser.