Flyttstädning

Flyttstädning

Att ta hjälp med flyttstädning gör att du sparar tid och kraft som du istället kan lägga på de roligare delarna av din flytt. Dessutom slipper du oroa dig för att flyttstädningen inte ska bli godkänd – något som i värsta fall kan bli kostsamt. Lika som bär är din lokala flyttfirma som finns till hands när du behöver hjälp med tjänster som flyttstädning och flytthjälp i Gävle med omnejd. Vi har lång erfarenhet och har full koll på vad som krävs för att en flyttstädning ska bli godkänd. Med oss får du en smidigare, tryggare och roligare flyttupplevelse!
 

När du väljer oss får du alltid:

  •  Riktigt god kundservice
  •  Erfaren och noggrann personal
  •  Ett skinande rent slutresultat
  •  Ett konkurrenskraftigt pris
  •  Nöjd kund-garanti


Nyttja RUT-avdraget 

När du i egenskap av privatperson anlitar oss för flyttstädning eller som flytthjälp i Gävle har du rätt att ta del av RUT-avdraget. Detta innebär att du får dra av hela 50 % av våra arbetskostnader.

Vill du anlita oss för flyttstädning eller flytthjälp i Gävle med omnejd? Tveka då inte att kontakta oss – vår serviceinriktade personal berättar mer än gärna om hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt! 


Fler tjänster vi utför

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.