Flytthjälp

Flytthjälp

Är du på jakt efter professionell flytthjälp i Gävle? Vi på Lika som bär finns till hands för dig när du vill slippa tänka på själva flyttmomentet och istället fokusera helhjärtat på ditt nya hem. 
 

Ditt trygga val av flytthjälp i Gävle

Med oss flyttas ditt bohag tryggt och smidigt enligt dina önskemål. Vår personal är utbildade inom tunggodshantering och arbetar med den bästa utrustningen för att kunna säkerställa en säker flytt. Vi tycker det är viktigt att du känner förtroende för oss när du anlitar oss och därför har vi tecknat en transportansvarsförsäkring om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Givetvis har vi även F-skattesedel för att du ska ha möjlighet att ta del av RUT-avdraget när du anlitar oss för flytthjälp i Gävle.


Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt? Tveka inte att kontakta oss redan idag för att höra mer om oss och våra tjänster! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill ge oss förtroendet att bistå dig med flytthjälp i Gävle!


Fler tjänster vi utför

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Lika som bär är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar till rättvisa priser.