Flytthjälp

Flytthjälp

När du ska flytta är det alltid praktiskt att anlita ett professionellt flyttföretag i Gävle som kan erbjuda dig skräddarsydda lösningar för din flytt. Vi kan bistå dig med packning, bärhjälp och transporter över hela Sverige samt utomlands. Utöver det erbjuder vi även hjälp med magasinering. Genom att anlita oss blir din flytt inte så betungande samtidigt som du sparar tid. Som privatperson har du också möjlighet att använda dig av RUT-avdraget i samband med att du beställer flytthjälp i Gävle. Det innebär att du får dra av 50 % av våra arbetskostnader. Självklart får du avdraget direkt på vår faktura.

 

Flytthjälp i Gävle

Vårt flyttföretag i Gävle erbjuder privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar för just er flytt. Vi kan hjälpa er med allt från packning, demontering av hyllor och möbler och transport, samt återmontering av hyllor och andra möbler. De möbler som inte får plats i nya bostaden eller på nya kontoret kan vi magasinera åt er om ni behöver dessa för ett senare tillfälle. I samband med en flytt så hjälper vi er även med att ta hand om allt flyttavfall och transporterar detta för återvinning eller välgörenhet. Ni är välkomna att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå er med flytthjälp i Gävle.


Fler tjänster vi utför

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Brynäs Express är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar - till rättvisa priser.