Kontakta oss på Brynäs Express

Kontakta oss på Brynäs Express

Vad roligt att du funderar på att kontakta oss. Med vår långa erfarenhet och goda kunskap kan vi erbjuda en flytthjälp i Gävle som passar just dina behov.

Vi på Brynäs Express tycker att ett gott bemötande är viktigt och gör flytten smidigare för både oss och våra kunder. Med våra tjänster kan vi erbjuda helhetslösningar för din flytthjälp i Sandviken, Gävle eller övriga Sverige. Vi är ett personligt företag som är glada över våra många fina rekommendationer. Så här säger Maria Vestling, en av alla nöjda kunder:

Otroligt trevlig, hjälpsam och professionellt bemötande. Rena, och uppfräschade lokaler 👌 Jag kan varmt rekommendera Brynäs Express.


Du når oss smidigast via formuläret här på sidan, alternativt genom kontaktuppgifterna nedan - Välkommen! 

Behov av flytthjälp i Gävle? Få kostnadsfri offert!

Att flytta kan vara både slitsamt och tidskrävande. Tar du hjälp av oss på Brynäs Express är ditt bohag i trygga händer. Vi är proffs på allt inom flytthjälp och kan erbjuda både privatpersoner och företag skräddarsydda lösningar - till rättvisa priser. 

Vi på Brynäs Express är glada över våra många fina rekommendationer 

Tveka inte på att kontakta oss om även du vill bli en av våra nöjda kunder 
Recension från Simon Coleman
Riktigt proffsiga och trevliga med känsla för service. Flexibelt och lösningsinriktat arbetssätt. Jag kan verkligen rekommendera Brynäs express.
Simon Coleman
Recension från Deniz Bedir
Markus och Omid från Brynäs Express är grymma som hjälpte mig flytta till Stockholm. Två otroligt proffsiga, trevliga, snabba och härliga killar 💪🏻💪🏻Ställde upp och hjälpte till med extra smågrejer. Brynäs express håller hög service och återkopplar snabbt på mejl och telefon. Flexibla och körde kvällstid, då jag behövde ändra dag samt tid med kort varsel.
Deniz Bedir
Recension från Gunilla Gotthold
Från första kontakt till färdigflyttat, mycket proffsigt! Snabbt svar vid offertförfrågan och enkelt att ha kontakt med kunniga försäljare. Killarna som skötte flytten kom i tid, var noggranna, effektiva och mycket trevliga! Företaget kan verkligen rekommenderas .
Gunilla Gotthold